tiistai 28. toukokuuta 2013

Hiljaisuuden jatkuessa

En minä tahallani teitä pidä pimennossa, mutta kun nyt vaan on niin, että se 24MB laajakaista, minkä Sonera meille lupasi toimittaa ei mennytkään ihan niinkuin Störmsössä. 24MB laajakaistan sijaan olemme nimittäin saaneet jatkuvasti pätkivän max. 7MB laajakaistan, joka sekin toimii juuri ja juuri Miken työhuoneessa, lähellä modeemia... Elokuussa meille olisi kuulemma tulossa taloyhtiön puolesta ja ihan ilmaiseksi Tampereen Puhelimen 10MB/2MB laajakaista, joten sitä odotellessa... Sitä ennen pitää kuitenkin keksiä suunnitelma C. 

Vaikka en nyt aivan nettiriippuvainen olekaan (ja olen kuitenkin voinut surffailla puhelimella / töissä), täytyy myöntää että on aika outoa kun ei sitä nettiä ole. Jotenkin sitä nyt sitten tarvitsisi koko ajan johonkin! Voisin blogata tuolla kännykällä hätätilanteessa ja sitten muokata postaukset siistimpään muotoon töissä tauolla, mutta en ole vielä itseasiassa saanut juuri uutta paikkaa kuvattuakaan. Autiotahan siellä vielä sinänsä on, kun ei seinillä ole juuri mitään, mutta se johtuu ihan siitä, että meidän seinät vastustavat poria ja nauloja oikein urakalla! 

Uudet nörttilasitkin tuli hankittua, kuten tuosta kulmasta näkee (kera allergisoituneiden silmien ja muikean ilmeen) samalla kun hankin ensimmäistä kertaa aurinkolasit omilla vahvuuksilla! Kyllä nyt kelpaa, kiitos Giorgio Armanin superedullisen tarjouksen*!

*Silmäasemilla on ollut tarjouksessa valikoima Giorgio Armanin silmä- ja aurinkolaseja yhteishintaan 199 euroa - omilla voimakkuuksilla.



Yllä suosikkinökötyspaikkani - sohvankulma. Parvekkeella pötköttää yhä kyljellään antiikkipöytä, joten sitä ei nyt ole pystynyt käyttämään, mutta muuten meillä alkaa olla aika valmista!

Toivottavasti saan nyt pian jonkinlaisen netin toimimaan vakaasti asunnossamme!

1 kommentti: