maanantai 25. maaliskuuta 2013

L'Oreal Paris -arvonta

L'Oreal Paris Telescopic -mascara

No niin, olin lupaillut jotain arvontaa, joten tässäpä tulee! Tällä kertaa arvottavana on lyhyesti ja yksinkertaisesti MUSTA L'Oreal Paris Telescopic -maskara, oma (ja äitini) tämän hetkinen suosikkimascara, joka jotenkin onnistui tähän saakka jumaloimani Lancomen Hypnosen syrjäyttämään. Asiassa auttoi toki myös hinta, jota tällä mascaralla on normaalisti piirun verran alle 20 euroa. Mascarassa on ohut, jonkin verran joustava varsi ja kumiset harjakset - jotain, mitä olen aina inhonnut. En kuitenkaan ole saanut vielä koskaan millään toisella mascaralla niin hyvin eroteltuja ripsiä, kuin mitä tällä - ja minä inhoan "klönttiripsiä" suurella tunteella. Käytän normaalisti tätä itse 1 kerroksen näin päiväsaikaan ja ripsari kestää helposti suttaantumatta koko päivän. Arvostan!

Jos siis olet kiinnostunut voittamaan itsellesi tämän ripsivärin, niin kommentoi alle jotain (ja keksi itsellesi jokin nimimerkki, jos et ole rekisteröitynyt), vaikkapa, että millainen on unelmiesi ripsiväri?

Aikaa osallistua sinulla on 31.3. klo 23:59 saakka! Eli kuukauden loppuun.

18 kommenttia:

  1. Unelmieni ripsiväri on kestävä, pidentävä, tuuhentava ja mustaakin mustempi. Eli vähän kaikkea!

    VastaaPoista
  2. Mun ihanne ripsari täyttää aikalailla samat vaatimukset kuin sullakin. En voi sietää könttäripsiä, enkä paakkuja ripsissä.. hyih.

    VastaaPoista
  3. Minulla on lyhyet, ohuet ja vaaleahkot possun ripset, joten unelmieni ripsivari olisi blackest black, joka paakkuuntumatta tekisi minulle fake lash-tyyliset ripset :)

    VastaaPoista
  4. Ripsarin jäljen pitäis olla kerralla siisti, ilman mitään jatkotoimia.=) Kuulostaa lupaavalta.

    VastaaPoista
  5. Lumenen Blueberry Mascara ollut luottoripsarina jo tovin. Olisi aika kokeilla jotain toistakin ja klönttäripset eivät täälläkään toivelistalla ;)

    VastaaPoista
  6. Ehdoton ykkösvaatimus on, että ripsari ei ole heti silmien alla "pandoina", jos silmät vähän vuotavat vettä. Herkkäsilmäiselle tämä on must. Lisäpinnoja saa, jos ripsari ei paakkuunnu, ripsari tuo lisätuuheutta ja on helppo pestä pois.

    VastaaPoista
  7. Mun ihanneripsari ois sellainen joka ei varise. En käsitä kuinka kaikki ripsivärit varisee heti pois! Ostin just joku aika sitten uuden ripsarin ja nimi oli joku extramegadramavolumelashesblaablaa ja megaa siinä on ainoastaan harja, se harja on mun silmän kokoinen! :D Ja tulos ihan samanlainen kuin jollain vähemmän-megalla ;D Plaah!

    VastaaPoista
  8. ei kiitos paakuille :) ja mukana kivassa arvonnassa :) pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. Ihanne ripsari, tuuhentava, pidentävä, musta ja sellainen joka ei varise pitkin poskipäitä päivän kuluessa. :D

    VastaaPoista
  10. Sellainen, joka tekee ripsistä paksummat ja kaarevammat. En nimittäin jaksa taivuttaa ripsiäni erikseen. :-D

    VastaaPoista
  11. Mä tykkään myös tästä ripsarista :)

    VastaaPoista
  12. Paakkuuntumaton, suttaamaton, ripset nätisti erotteleva, tuuhentava ja pidentävä :)

    VastaaPoista
  13. Unelmieni ripsiväriä ei ole vielä löytynyt- siis sellaista joka ei ole vedenkestävä, eikä silti varisisi silmille :p

    Ihana arvonta! memmaliini@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Unelmien ripsari on semmosen joka ei karisisi päivän mittaa ja minä myös vihaan paakkuja joten semmoinen mistä ei tule paakkuja :)
    nimimerkki: Kati
    S.posti (jos tarvitsee) : kati.rinkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Ripsarin pitää kestää, kestää ja kestää kaikki räntäsateet ja auringonpaisteen.Erottelevuuden täytyy olla hyvä,harja ei saa olla liian iso ja ei saa päivän mittaan varista pitkin poskia.
    :)

    TanjaP
    pikkunen78 at gmail.com

    VastaaPoista
  16. kestävä on toiveeni

    kaimasika at gmail.com

    VastaaPoista
  17. Unelmien ripsari saa aikaan uskomattoman tuuheat ripset näiden harvuuksien tielle :P
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Unelmien ripsiväri: ei suorista taivutettuja ripsiä, ei paakkuunnu, tuuheuttaa, ei suttaa, lähtee hyvin pesussa pois, mielellään vesiliukoinen. En ole vielä löytänyt sitä.

    lauratsl_84@hotmail.com

    VastaaPoista