keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Auton omistaja

En sitten ostanutkaan samppanjanväristä Jettaa, vaan Volvon, joka tietynlaisella nostalgisuudellaan valloitti heti sydämeni - myös 2500 € alempi hinta hurmasi. Varusteluiltaan Volvo ja Jetta eivät eronneet toisistaan (mitä nyt Jetta oli sisältä modernimpi ja teknisempi), joten päätös oli helppo. Ikäeroa autoilla ei ollut kuin 3 vuotta, mutta Volvoa oli itseasiassa ajettu n. 45tkm Jettaa vähemmän. Kiva kulkupeli! Yllättävää, miten paljon elämää helpottaakaan oma auto (vaikka onhan ne kustannukset...), kun voi mennä ja tulla kuten tahtoo ja työmatkaankin menee vaivainen vartti. Hienoa.

"The Defiant"

Star Trek -faneina nimesimme luonnollisesti auton Star Trek Deep Space 9:n upean avaruusaluksen "The Defiant"in mukaan... Kulkuväline kaipaisi kunnon pesua ja sisätilojen siivousta, mutta siitä huolehtii myyjä vielä piakkoin. Auto kun on tutulta myyjältä, jolta työkaveritkin ovat autojaan hankkineet. Kohta The Defiant pääsee tositoimiin, kun lähden sillä pyörähtämään Pohjanmaalla, kunhan kaikki paperihommat on selvitettynä.

Noin muuten viikko on vierähtänyt aika perus tyyliin, mitä nyt tämä flunssa ei vieläkään oikein ole ottanut lähteäkseen. Nyt kärsitään vielä yskästä ja limasta, mutta muuten olo on parempi. Viikonloppuna tapasin Matkantekijättären kahvittelujen merkeissä ja se oli oikein mukavaa! Jännä juttu, miten sitä voikaan tulla luontevasti toimeen ihmisen kanssa, jota ei ole koskaan ennen tavannut!

Viikonloppuna kävin myös Miken kanssa rautakaupassa, nyt kun sinne pääsee vähän näppärämmin, ja Mike ostikin sieltä itselleen jotain "poikien juttuja".  Muuten elämä on ollut luontaisesti melkoisen työntäyteistä ja maanantainahan aloitin myös työt uudella tittelillä, samassa paikassa kuin ennenkin.

2 kommenttia: