keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syksyn himotuimmat kosmetiikkapuolella


Kokosin Polyvoren avulla muutamia omia tämän syksyn himotuimpia kauneustuotteitani. Aloitinkin jokin aika sitten ihan kevyesti kuvapainoitteisen "kauneus- & muotiblogin" Tavallisen kaunis, jossa tämäkin kollaasi näkyy. Mitäpä muuten luulette, olisiko siinä mitään ideaa, jos alkaisin ihan tässä blogissa jauhamaan kauneus- ja muotijutuista? Onhan noita aina silloin tällöin ollut, mutta kutsumusta olisi kirjoitella niistä hieman enemmänkin... Ja olisihan se kätevää pitäytyä yhdessä blogissa...

Oli miten oli, SYKSYN HIMOTUIMMAT! Olen jo pitkään katsellut himoitsevasti upean metallinhohtoisia silmämeikkikyniä ja itseasiassa tänään lankesinkin ostamaan metallisimman vihreän, mitä satuin pikavilkaisulla Prismasta löytämään - siitä lisää tuonnempana, mikäli se osoittautuu yhtä metalliseksi silmissä, kuin mitä toivon! Yllättävän hankalaa muuten löytää metallisia silmämeikkikyniä, vaikka metallinhohtoiset rajaukset tuntuvatkin nyt olevan kovasti muodissa. Ehkä ne tehdään muilla tuotteilla kuin kajaleilla? Vinkkejä otetaan vastaan!

Seuraavaksi himotuimmat -listalleni kuuluu myöskin nyt kovin trendikkäät tummahkot, marjaisat huulipunat. Olen aivan rakastunut huulimeikkikyniin, tuollaisiin pulskiin, kuten kuvassa, enkä nyt muuta enää haluaisi käyttääkään! Koitankin tässä juuri arpoa sopiiko marjahuulet uuden hiuskuontaloni kaveriksi - värjäsin nimittäin "luottoväriini", eli punaiseksi, kuten kuvastakin näkyy!

Ah, olo tuntuu niin omalta punaisessa... miksi en vain pysy siinä? Aina välillä on pakko koittaa palata omaan väriin tai pyrkiä väkisin pois punaisesta... mutta punatukkaisena olen aina saanut parhaat kohteliaisuuteni, joten ehkä tämä vaan on se -minun juttuni-. Miken ensireaktio oli suupielet korvissa lausahdettu "Wau" - ja se ei voi olla huono merkki!

Punaiset hiukset olivatkin jotain, mikä myös pääsi himotuimpien joukkoon, kuten huomaatte. Värjäsinkin itseasiassa juuri tuolla kollaasin värillä. Lopputulos oli tummempi kuin odotin, vaikka toisaalta minun kannattaisi ehkä jo oppia odottamaan hieman tummempaa lopputulosta, koska niin tuntuu käyvän aina, olipa väri mikä hyvänsä! Bongasin jo pari päivää sitten tuon Love Apple -nimisen sävyn ja päätin silloin, että ostan sen ensi tilassa... Enkä kadu!

Metallisävyissä on nyt kai jokin erityinen viehätyksensä, kun himoitsen niitä kosmetiikkapuolen lisäksi myös vaatteisiin. Ja mitä kynsilakkoihin tulee... noh, metalliset glitterit ja ihan kokonaan metalliväriset lakatkin houkuttelevat kovasti ja ne pääsitävätkin molemmat tähän himotuimpien tuotteiden joukkoon...

Vartalotuotteista himoitsen kokoelmiini The Body Shopin Chocomania -sarjan suihkusaippuaa ja vartalovoita, sillä tuoksu tuossa sarjassa on aivan mielettömän herkullinen. Suosittelen kokeilemaan!
 
Mitä te himoitsette tänä syksynä, mitä kosmetiikkaan tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti