lauantai 30. maaliskuuta 2013

Farkkuliivissä

Lyhyt farkkuliivi

Tiedättekös mitä? Nämä mun "vahinkohiukset" on oikeastaan aika kivat. En tosin ole ihan varma, mitä mieltä olen noista pinkinpunaisista raidoista, mutta noin muuten nämähän on trendikkäästi liukuvärjätyt - aivan sattumalta! Heh, joo... näin ainakin uskottelen itselleni. Olen tässä pääsiäisenä kovasti viihtynyt wanhassa farkkuliivissäni, jota en oikein ole osannut aiemmin käyttää. Olen vaan nyt iskenyt sen milloin minkäkin asun kaveriksi ja mieltynyt siihen kovastikin. Eilen se oli ylläni oranssin pitkähihaisen t-paidan päällä ja näytti kovin oudolta, mutta jotenkin silti kivaltakin. Kaveriksi sopi jollain oudolla tavalla äitini aikoinaan Marokosta ostama kaulakoru, jota olenkin innokkaasti yhdistellyt vaikka mihin viimeaikoina, vaikka en sitä ensin osannut käyttää ollenkaan. Tänään heitin farkkuliivin antamaan vähän asennetta/ryhtiä/jotain muuta erääseen liehuvahelmaiseen kukkapuserooni, jossa on ihan piskuiset hihat. Kummankin asun alaosana toimi tummahkot, siniset farkut. Jos kehtaisin, voisin ehkä ottaa joskus jotain epämääräisiä asukuvia ihan jalustan kanssa...

Kuinkas ihmisillä pääsiäinen sujuu? Itse olen aivan sekaisin kun luvassa on vieläkin 2 lomapäivää, eikä moista putkea ole ollut päällä sitten joulun! Ainakin univelkoja on tässä tullut kuittailtua oikein kunnolla (nukuin to-pe yönä 11h ja viime yönä 8h + päivällä 1h päiväunet) ja se tuntuu erittäin hyvältä. Suklaamunista vedin överit jo tuossa torstain ja perjantain aikana ja luulen, että nyt mennään sitten tämän Pääsiäisen jälkeen aika kevyellä linjalla... Tosin tänään ei ole kyllä ruoka juuri maistunut - söin aamulla pari leipää ja jogurtin, päivällä lasillisen vadelmakeittoa ja illalla kupillisen kasvissosekeittoa. Sain kämppääkin vähän siivottua ja pyykkiä pestyä! Loppu illaksi on ohjelmassa suihkussa käynti, pari kuppia teetä ja rentoa oleilua. 

Vielä on muuten hieman aikaa osallistua L'Oreal Paris Telescopic -mascaran arvontaan! JA First Class Ticket -blogista löytyy myös arvonta, jossa palkintona kosketusnäytöllinen rannekello, käykäähän katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti