torstai 21. maaliskuuta 2013

Kevään varma merkki = hiuskriisi

Hiuskriisi

En taida olla ainut bloggaaja, jolla näin kevään korvilla on hieman hiuskriisin poikasta vaivanaan... Itselläni se äityi blondia juurikasvua (ehkä 1,5cm) tuijoteltuani sen verran pahaksi, että oli pakko saada tukasta vaaleampi nyt ja heti. Fiksu olisi tietysti oikeasti odottanut 6.4. saakka ja mennyt kampaajalle, mutta minä ostin 2 pakettia platinablondia ja lykkäsin ne melkein mustaan tukkaan jännityksellä... Lopputulos oli kutakuinkin sitä, mitä osasin epäilläkin. Näytän syntyneeni punapäänä (luonnollinen lämmin punaoranssi väri) ja iskeneeni joukkoon kirkkaamman punaisia raitoja + jostain ilmestyneet punaiset latvat... Nuo punaiset raidat eivät sitten näemmä lähde edes blondaamalla. Niihin ei myöskään tartu mikään väri. Fantastista. 

Noh, voi olla niin, että koitan lykätä kampaamoaikaani tuonne huhtikuun puolivälin paikkeille tai hieman sen jälkeen ja sitten käydä ihan oikeasti raidoittamassa päätäni vähän tasaisempaan suuntaan. Sitä ennen... noh, en tiedä. Haaveissa oli siirtyä kylmään vaaleanruskeaan tästä, lähelle normaalin juurikasvuni väriä. Sitähän kaikki nykyään haluavat. Sitä luonnollista tukkaa. Minäkin sen haluan, koska olen kyllästynyt värjäämiseen ja jatkuvaan juurikasvun tuijotteluun. Päätin, että otan riskin ja koitan poistaa väriä kotona, koska hiukseni ovat hyväkuntoiset. Ihme kyllä tuo vaalennus ei sitä juurikaan muuttanut, mitä nyt jonkin verran latvoista, mutta luulisin saavani tämän ongelman ratkaistua muutamalla tehohoidolla ja mahdollisesti jollain ruskean sävyllä - ongelmana on vaan nyt se, että mistä löydän tarpeeksi kylmän ja tarpeeksi vaalean ruskean..? Ehdotuksia otetaan vastaan!

Kahden ihmisen (Mike auttoi) vaalennusoperaation jälkeen päätin palkita meidät ahertajat kaakaolla kera vaahtokarkkien, Amerikan tapaan...

Kaakaota ja minivaahtokarkkeja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti