maanantai 28. lokakuuta 2013

Paras (kosmetiikka)ystäväni, Lily Lolo

Muistattekin ehkä, miten hurahdin kesällä mineraalimeikkeihin? Noh, Bare Minerals oli vasta alkusoittoa. Uskoin kuitenkin niitä, jotka suosittelivat minulle Lily Loloa ja niinpä jo ennen Bare Minerals -pakettien loppua, tilasin Briteistä (Lily Lolon kotimaa) itselleni vaaleimman mahdollisimman sävyn mineraalimeikkipohjaa (Porcelain) ja puuterin (Translucent Silk) ja jäin odottelemaan. Feel Unique toimitti paketin alle viikossa kotiin saakka ja yllätyinkin iloisesti siitä, miten suuria pakkaukset olivat - verrattuna Bare Mineralseihin.

Jo ensimmäinen kokeilu kertoi, että ainakin omalla kohdallani Lily Lolo hakkaa kalliimman kilpakummaninsa mennen tullen. Viimeinkin vaalein sävy, joka on tarpeeksi vaalea minulle! Uskomatonta! Kasvoni näyttivät ensimmäistä kertaa aivan täysin luonnollisilta ja mattapintaisilta - mutta silti eläväisiltä. Puuteria en olisi oikeastaan tarvinnutkaan, mutta olen sitä käyttänyt kuitenkin, koska se lisännee meikin pysyvyyttä ja heleyttää ihoa entisestään. L'Orealin Studio Secrets Primer -pohjustustuotetta laitan vain nenän alueelle, missä huokoset ovat suurimmat.


Lily Loloa olen nyt käyttänyt päivittäin 2 kk ajan ja ihoni on voinut hyvin ja näyttänyt luonnolliselta. En tajua, miten selvisin melkein 15 vuotta ilman jotain tällaista tuotetta? Hirvittää ajatella, miten eriparinen kasvojeni iho on ollutkaan kaulaan verrattuna...

Parasta Lily Lolossa on luonnollisuuden ja laadun lisäksi myös eläinkokeettomuus, sekä edulliset hinnat. Isokokoisien purnukoiden hinnat pyörivät n. 15 euron kieppeillä ja voisin epäillä tuon meikkipohjan kestävän minulla päivittäisessä käytössä (kun käytän sitä myös pikkuvirheiden peittämiseen) ehkä 4-5 kk. Erittäin edullinen siis! Puuteri varmaan tulee kestämään vuoden, sitä käytän sen verran niukasti. Olen vakavasti harkinnut myös muiden sarjan tuotteiden tilaamista, kuten herkullisen näköisten poskipunien kokeilua...

Kenelle suosittelisin Lily Loloa? Kaikille. Mikäli ihossasi on paljon peittämistä, suosittelisin myös Lilyn peitetuotteen hankintaa, sillä pelkkä meikkipohja peittää punaisuutta kohtalaisesti ja hieman tummat silmänalusetkin ihan mukavasti. Tätä on oikeastaan mahdotonta kipata kasvoille liikaa. Lilystä löytyy myös meille kalpeanaamoille hyvin sävyjä, joten suosittelen sitä myös niille, jotka eivät tunnu löytävän sopivan väristä meikkivoidetta mistään. Suosittelen jotain pohjustustuotetta, mikäli huokoset ovat ongelmasi, mutta yleisesti ottaen meikki pysyy hyvin, vaikka kastuisitkin vähäsen tai hikoilisit, joten normaali-ihoinen pohjustuksia tuskin kaipaa.

On ihanaa, kun iho tuntuu viimeinkin kasvoissa yhtä luonnolliselta meikin jälkeen, kuin miltä vaikkapa käsieni iho tuntuu. Ennen kasvoni jäivät aina jotenkin tahmeiksi ja epämiellyttäviksi!

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

Huom. Lily Loloa saa edullisesti tilattua myös Suomesta, esim. Pretty.fi:stä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti