sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikonloppusairastaja

Huomenta täältä sängyn pohjalta. Kirjaimellisesti. Onnekkaana, menin voittamaan lipun I love me - messuille, mutta luonnollisesti olenkin sitten viettänyt (vaihteeksi) aikani lähinnä sängyssä torstai-illasta alkaen. Flunssa. TAAS. Alan olla aika kypsä jatkuvaa "melkein sairastelua", joka sitten kivasti aina juuri viikonlopuksi muuttuu ihan kunnon sairastamiseksi. Nytkin niistin, yskin ja aivastelin koko viikon ja vedin vitamiineja, mutta torstai-illaksi ääni oli mennyt, vessapaperirulla oli niistetty ja v*tutus hankittu.

Olisin halunnut siis lähteä messuille (vaikka olisinkin siellä kauniiden ihmisten keskellä todennäköisesti ahdistunut), mutta nyt kävi näin.

Huomenna lääkärin on määrä soittaa minulle n. viikko sitten otettujen kokeiden tuloksista... Muuten jo saamani tulokset näyttivätkin hyvältä, mutta tulehdusarvot olivat vieläkin korkeammalla kuin yleensä. Jo vuosia ne ovat kertoneet tulehduksesta, olinpa kipeä tai en, mutta lääkäreitä ei ole kiinnostanut tutkia sen kummemmin. Seuraavaksi suuntaan kyllä yksityiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti