keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Onnettoman päivän onnekas ilta

Huh, mikä päivä! Jos tänään olisi ollut liukasta, en nyt istuisi varmaankaan tässä bloggaamassa, vaan olisin liiskana rekan kyljessä. Kävi nimittäin niin, että kun olin matkalla takaisin töistä kotiin ja ajoin tapani mukaan valtatietä, huomasin hyvän matkan päässä rekan lähestymässä risteystä, josta pääsee valtatien yli toiselle puolelle. Rekka pysähtyi ja jäi seisomaan risteykseen, jatkoin ajamista normaalisti - sateessa, 70km/h (rajoituksen mukaan). Ollessani melkein jo risteyksessä, rekka päätti yllättäen pönkäistä eteeni! Sain lyödä jarrut pohjaan, jotta sain auton pysähtymään pari metriä rekan kyljestä... Tunninkin kuluttua vielä sydäntä hieman tykytti...

Työpäivä puolestaan oli erittäin kiireinen ja stressaava, mutta piristin itseäni ajatuksella siitä, että töiden jälkeen saan hakea Elloksen paketin ja tiedän, että siellä on ainakin yhdet täydellisesti istuvat farkut - koska tilasin samanlaiset jo kesällä. Nyt kun koiran trimmauttamisen ja syömisen jälkeen pääsin viimein paketin kimppuun, sieltä paljastuikin yhtä sun toista tosi kivaa!


Pieces-kaulakoru olikin juuri niin ihana kuin ajattelinkin, joten se pääsee varmasti ahkeraan käyttöön! Muita ostoksia oli mm. mustat (!) farkut pienellä bootcut-leikkauksella, sekä samanlaiset tummansinisenä (tällaiset ostin yhdet jo kesällä ja ihastuin, mutta koska äiti lyhensi lahkeet, ovat ne talven korollisten kenkien kanssa hieman hölmön mittaiset), yksinkertainen musta mekko, jossa taakse solmitaan pieni nauha ja jonka sisuksista löytyy jopa hiven tylliä (!), 3 t-paitaa, joissa kaikissa paljetteja (koska olen nykyään harakka), sekä petrolinsininen neuletakki. Mukana oli myös pari hyvää alennusta, tosin tässä tuotteet ilmoitettu normaalihinnoin.

Punainen t-paita tuntuu kovin jouluiselta ja yhtäkkiä vieraalta, koska vaikka rakastankin punaisia hiuksia, en käytä punaisia vaatteita, koska käytin niitä aivan liian ahkerasti lukiossa ja hieman sen jälkeen. Omistin jopa kirkkaanpunaiset "laskuvarjokangashousut" - huhhei. Kermanvaaleana sama paita on oikein kiva, tosin sen verran ohuehkoa materiaalia, että saatan kokea tarpeelliseksi laittaa sen alle topin. Ehdoton suosikkini paidoista on tuo violetinsininen t-paita, joka luonnossa on kyllä enemmänkin violetti kuin millään tavalla sininen. Siitä tuli heti kerrasta tämän hetkinen suosikkini - toisen sinisen puseron rinnalla, josta koitan muistaa ottaa kuvan jossain vaiheessa.

Tilasin neuletakin isommassa koossa, kuin mitä olisi ollut tarve, koska pelkäsin sen olevan kovin kinttana, mutta takki onkin melkoisen valtaisa, joten en ole aivan vielä päättänyt vaihdanko sen kokoa pienempään... Mielestäni neuletakki saa kyllä olla melko "runsas".

Olen myös pitkään haaveillut monipuolisesta mekosta, jota voisi pitää myös töissä ja jopa talvella. Tämä musta mekko on ehdottomasti juuri sopiva, mutta sen saa halutessaan juhlavammaksikin. Todella hyvä malli tällaiselle takamuksekkaalle naisihmiselle... Haluaisin mielelläni samanlaisen viininpunaisenakin, mutta ei taida budjetti kestää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti