tiistai 2. huhtikuuta 2013

Asuntokuumetta

Asuntoa katsomassa

Olemme jo jonkin aikaa seuraillut vuokra-asuntotilannetta ja kytänneet, josko jokin sopiva ja kohtuuhintainen kolmio löytyisi. Tänään kävimme Turtolassa sellaista katsomassa - mutta asunto oli sisältä niin kamalassa kunnossa, että se vaatisi kunnon rempan, ennen kuin sinne voisi muuttaa. Ja jos ihan totta puhutaan, niin alakerran kattoon spray-maalilla (?) töhritty 666 SATAN -teksti ei myöskään ihan hirvittävästi houkuttanut... Potentiaalia olisi, sijainti oli hyvä ja vuokra edullinen, mutta eh... sen jälkeen kun tuli takaisin tähän meidän kotiin, tuntui siltä että "joo ei kiitos" ja sitä fiilistä vauhditti vielä entisestään se, että löysin sattumalta juuri listatun edullisen kolmion ihan tästä läheltä ja vielä edullisemmin - yksityisen vuokraamana. Ainut vaan, että takuuvuokra oli siinäkin 2kk vuokraa vastaava ja se onkin sitten summa, jota ei tuosta vaan repäistä. Mikäli siitä pystyy neuvottelemaan - ja voisimme muuttaa vasta 1.6... niin hyvä. 

Suurimmat motivaatiot uuden kämpän etsintään on tarjonnut seuraavat 2 seikkaa:
- Meidän suihku vie meiltä kummaltakin hermot - ja ennemmin tai myöhemmin myös ihon. Suihkuhan tarjoilee nykyään lähinnä jääkylmää/tuli kuumaa vettä ripeästi vaihtelevalla nopeudella ja olemme molemmat jo polttaneet sillä ihomme helläksi viimeisen kuukauden aikana.
- Mike tarvitsee itselleen työhuoneen, etenkin nyt kun kamaa alkaa taideharrastuksen myötä kertymään ihan kiitettävästi...

Näin kevään myötä alkaa vaan tässä olla jo muutakin kuumetta - nimittäin katupölystä johtuvaa kuumetta. Mutta juuri nyt aurinko paistaa kauniisti, sää tuntuu lämpimältä ja työskentelen rästitöitä kotoa käsin näin mainion ja keväisen biisin säestämänä:

1 kommentti: