maanantai 17. kesäkuuta 2013

Bare Minerals - hurahdus mineraalimeikkeihin

Starttipakkaus

Kävin lauantaina (ennen kuin selkävaivani* yltyi sietämättömäksi) Sokoksella kauneusneuvonnassa, missä keskustelin parinkin asiantuntijan kanssa ihonhoidosta, meikeistä ja hiuksista n. 1,5 h ajan ja minulle tehtiin mineraalimeikkipohja Bare Mineralsin tuotteilla.  Ensin käytettiin Prime Time -pohjustustuotetta ja sen päälle meikkaaja valitsi Original-sarjan (eli kuultavan) neutraalin vaalean Fairly Light sävyn, jonka hän pyöritteli kasvoille. Hän viimeisteli pohjan Mineral Veil -kiinnityspuuterilla (tai miksi sitä kutsuisikaan) ja sipaisi kasvoilleni vielä hieman arkkivihollistani aurinkopuuteria sekä poskipunaa. Näytinpä hyvältä! Hirvittävässä kunnossa ollut ihoni hehkui aivan uudella tavalla ja näytti luonnolliselta, mutta huolitellulta. Pahimmat punaiset täplänikin peittyivät ihan kohtalaisesti ja aurinkopuuteri toi vain hieman tervettä hehkua hillittömän ruskeaposkisuuden sijaan. Tykkäsin!

Tykkäsin niin paljon, että ostin mukaan vaalean ihon aloituspakkauksen siveltimine kaikkineen. Kallein kosmetiikkainvestointini ikinä... 99,90 euroa. Auts. Yksittäin Sokokselta ostettuna pelkkä pohja + perussivellin olisi jo maksanut tuon verran! Olisin tietenkin voinut saada paketin halvemmalla tilaamalla sen Iso-Britanniasta... noh, ei se mitään, sieltä aion tilata sitten lisää, mikäli tämä osoittautuu käytössä huippukamaksi! Tänä aamuna tuli tuota meikkiä kokeiltua itse ja tajusin hetimiten, että minun täytyy todellakin käyttää tuota pohjustustuotetta ensin, koska se tasoittaa ihon pinnan ja häivyttää jättihuokoseni piiloon aika hyvin. Pelkän mineraalipohjan sutiminen kasvoille ei niin hyvää lopputulosta ainakaan omalla (tällä hetkellä melko epätasaisella) ihollani takaa. 

Onko täällä muita mineraalimeikkeihin hurahtaneita?

* Satutin perjantaina jotenkin omituisesti selkäni ja olen elänyt viikonlopun melkoisen hyödyttömillä särkylääkkeillä... Istuminen sattuu, mutta minkäs teet?

5 kommenttia:

  1. Kokeilin joskus ja päädyin ostamaan starttipaketin messuilta, mutta en sitten kuitenkaan kotona oikein saanut noista mitään irti. Olen muutenkin laiska (ja huono) meikkaamaan, ja oma tekemäni lopputulos jäi aina jauhoisen puuterimaiseksi. Ehkä tuo pohjustustuote olisi ollut hyvä myös täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman tuota primeria on (ainakin omaa naamani) mahdotonta alkaa meikkaamaan. En ole normaalisti käyttänyt primereita (paitsi joskus nenän alueella), mutta tämä meikki sen ehdottomasti vaatii. Ainakin vielä minulta kuluu kyllä aamulla triplasti se aika pohjan tekemiseen bareMineralsilla, kuin mitä aiemmat rutiinini ovat vaatineet (lue: heitän BB-voidetta ja puuteria naamaan) ja tänä aamuna meinasi usko jo loppua, mutta... Rakastan sitä tunnetta iholla, kun iho tuntuu vain iholta, eikä tahmaiselta meikkikerrokselta! Tosin, sen huomaan, että tämä meikki sopii ehkä parhaiten näppylättömälle iholle, sillä ei tämä kuitenkaan peitä niin mainiosti, ellet iske hirmuista kerrosta kasvoille... Huomaan kyllä, että näillä meikatessa tarvitset 3 tuotetta, että saat kasvosi hyvännäköiseksi (tai ainakin minä tarvitsin), eikä pelkkä mineraalimeikkipuuteri (tai mikä onkaan) riitä mihinkään. Pohjustus, meikkipuuteri ja kiinnitys tarvitaan kauniin lopputuloksen luomiseksi... Mutta jaksan jatkaa, koska uskon ainakin vielä vahvasti siihen, että kunhan ihoni tästä selkiytyy, tämä on sille huipputuote!

      Poista
    2. Käytän niin vähän meikkiä, varsinkin kun olen nyt kotona, että tuo kolminkertainen "ajanhukka" (no, voisi sitä kai myös kutsua itseensä panostamiseksi... :) ) ei oikein innosta. Mutta primeri olisi tosiaan voinut olla taikasana minullekin!

      Poista
  2. En muista nimimerkkiä :)5. syyskuuta 2013 klo 12.14

    Kun ihosi kunto parantuu (vaikka hyvältä se kuvissa silti on näyttänyt) ja totut käyttämään siveltimiä, uskon että toimii tosi hyvin... Itselläni sekaiho suurinpiirtein, enkä ole käyttänyt muuta kuin mineraalipohjaa viimeiseen ehkä kuuteen vuoteen (Lily Lolo). Joskus kaupassa tulee kokeiltua jotain muuta mutta ne on tunnin päästä jo viimeistään ihan luonnottoman näköisiä, huokoset ja pienet arvet loistaa kilometrin päähän.
    Mineraalimeikkaukseenkin on kaikenlaisia kikkoja joita oppii kokeillessa... Itse esim saan parhaan tuloksen niin, että pohjan levityksen jälkeen sumutan kasvoille hieman vettä tai kasvovettä ja painelen kevyesti paperilla. Nenään voi lisätä pikkuisen puuteria tai pohjaa. En jaksa (eikä oikeastaan ole varaakaan...) käyttää primeria ja puuterin olen todennut kohtalaisen turhaksi myös (ohut kerros pohjaa tuntuu ajavan saman asian) joten menen yhdellä tuotteella (plus aurinkopuuteri ja joskus poskipuna). En tiedä mitä tuo bare minerals primer sisältää (itse herkästi tukkeutumia saavana olen aina vähän varovainen tuollaiste tuotteiden kanssa) mutta tosi hyvä primer joka tuntuu olevan ihon kunnolle myös hyvä on Benefitin Dr Feelgood primer. Tuli vaan mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä kommenttisi oli jämähtänyt tarkistettavien joukkoon, pahoitteluni siitä!

      Olen tosiaan käyttänyt nyt sinnikkäästi pelkkiä mineraalimeikkejä tästä postauksesta eteenpäin ja vaihdoinkin hiljattain huomattavasti edullisempaan Lily Loloon, josta löytyi VIIMEINKIN juuri niin täydellisen "albiino sävy", kuin mitä ihonikin ;D Näytän kerrankin luonnolliselta ja hieman parannetulta... ja ihoni kuntokin on parantunut. Nenällä olen vain käyttänyt primeria, koska huokoseni ovat valtavat ja olen huomannut, että tämä Lily Lolo pitää iholla kauniin luonnollisen hehkun, mutta edes nenäni ei muutu rasvaläntiksi päivän aikana - jes! Lily Lololta minulla on se Translucent Silk -puuteri, jota käytän lähinnä koska se antaa kivasti hehkua, muutenhan tuossa pelkässä meikkipohjassa on todella hyvä mattaominaisuus.

      Pitääkin harkita tuota Benefittin primeria, uusi kun alkaa olla hakusessa! Olen käyttänyt Maybellinen primeria, jonka ostin joskus 1-2 vuotta sitten, on semmoista voidemaisempaa, aika tynkkyä, mutta on toiminut mielestäni paremmin huokosteni kannalta (ja kiillon kurissa pitäjänä) kuin Bare Mineralsin primer.

      Poista