perjantai 14. kesäkuuta 2013

Värejä ja kuvioita


Shoppailun eilen itselleni jotain hyvin omasta"tyylistäni" poikkeavaa: kuvioita. Olin etsimässä shortseja, mutta päädyin ostamaan ihanan pehmeät lökäpöksyt, jotka ovat myös ihanan vilpoiset, mutta silti sen verran siistit, että niillä kehtaa liikkua ulkona. Shortsien sijaan ostinkin sitten pari mekkoa (!). Tuo sinikuvioinen oli todella iso harppaus minulle monellakin tapaa, mutta pidän siitä todella paljon ja aion käyttää sitä töissäkin. Toinen ostamani mekko on punakirjava ja sellainen, jota voisin kuvitella pitäväni syksymmälläkin. Mekko on melko avonainen, mutta koska en ole rintava, se toimii ihan ok ilman alustoppiakin.

Lisäksi ostin vielä jo aiemmin ihailemani valkoisen t-paidan, jossa on kuviona riikinkukon sulkia. Pusero on vartalonmyötäisempi, kuin mitä normaalisti pidän, mutta se oli pakko saada...

Olen itseasiassa tällä hetkellä TAYSin Acutan hammashoitopuolella Miken saattajana. Hammasoperaation olisi pitänyt alkaa 30 min sitten... Muokkaan tämän postauksen kotona paremmaksi. 

EDIT: Hammasoperaatio oli ohi minuuteissa ja nyt Mike on kotona nukkumassa (ja kuorsaamassa) autuaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti