sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Uusi lelu - Samsung Galaxy Note 10.1

Pitkään olin sitä himoinnut... Nimittäin Samsung -tablettia. Pariin otteeseen olinkin jo kiertänyt niitä Elisa Shopitissa kuin kissa kuumaa puuroa (tai puudeli lehtikorissa nököttävää palloa), mutta eilen kävin sitten omani hakemasssa - osamaksulla tietenkin. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Samsung Galaxy Note 10.1:een, suurempaan, kynälliseen tablettiin.

Kotona ensireaktio oli kuitenkin "hui, kun se on iso!", tosin Mike toppuutteli ja sanoi tabletin olevan juuri täydellisen kikoinen ollakseen oikeasti hyödyllinen. Siinä samalla mies koitti esittää haluavansa tällaisen itselleenkin... Olenkin miettinyt, että jos antaisin tämän Miken käyttöön ja hankkisin itselleni sen hieman pienemmän version. Tosin... Monessa mielessä tämä on todella kätevä peli. Etenkin jos haluaa esim. blogata tai katsoa tv-ohjelmia tai leffoja reissussa. Kynällä saa myös kirjoitettua "käsin" melko nopeasti ja vaivattomasti. Ehkä bloggaaminen käy helpoiten tietokoneella perinteisesti, mutta eipä tämä tablettikaan huono vaihtoehto ole!
Samalla pääsin viimeinkin mukaan INSTAGRAM-hurmokseen, kun sellainenkin tässä ihme vehkeessä toimii! Vielä kun näihin saisi kunnollisen kameran!

Olen lähdössä heinäkuun puolivälissä Seinäjoelle viikonlopuksi, jolloin tabletti pääsee kunnolla käyttöön... Ellen sitten kuitenkin siirry siihen pienempään versioon!

Noin muuten viikko on sujunut mukavasti trooppisesta kuumuudesta huolimatta. Onnekkaana voitin jopa Ihanan uniikkikaulakorun blogiarvonnasta, jonka täälläkin mainitsin. 

EDIT: Jostain syystä tabletin blogger oli päättänyt jättää tämän luonnokseksi!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti