torstai 20. kesäkuuta 2013

Kettulapsia Kangasalla

Mikäs se siellä kivikasan päällä nököttää?

Ette ihmiset usko, miten onnellinen olen nyt! Olen nyt viikon ajan jo kuullut juttuja siitä, miten työpaikkamme takapihalla telmii kettupesue, mutta en ole vielä onnistunut noita söpöläisiä näkemään. Tänään kuitenkin päätin kokeilla onneani hieman viimeisimmän kettuhavainnon jälkeen ja onni todellakin suosi! En nähnyt kaikkia neljää poikasta, mutta kaksi näin, joista toinen, tämä kuvassa näkyvä, oli todella rohkea ja valokuvauksellinen.


Kävin pikapikaa hakemassa työpaikan kameran, koska kännykän kamera ei nyt tässä tapauksessa oikein auttanut. Sain suloisesta kettulapsesta monen monta kuvaa sen tarkkaillessa meitä innosta kihiseviä ihmisiä. Kettuja katseli parhaimmillaan neljä ihmistä kerrallaan, kännykät tanassa, eikä tämä hätkähtänyt edes perävaunullisen rekan ajettua vain parin kymmenen metrin päähän, hiekka pöllyten. 


Laatu ei näissäkään kuvissa ole se kaikkein parhain, ehkä oudon kameran takia. Napsin vaan kiireessä muutamia kuvia, että saisin jotain todistusaineistoa söpöliinien tapaamisesta!




Olen viimeksi nähnyt kettuja luonnossa lapsena, kun näimme mökille mennessä kettuperheen tien sivussa. Kettufanille tämä oli kyllä aivan uskomattoman upea hetki, jota en varmasti unohda ikinä! Toivottavasti pääsen vielä uudelleen kuvaamaan näitä ihanuuksia ja ehkä jopa ikuistamaan kettujen aamuisen leikkihetken...



2 kommenttia:

  1. Hauskan näköisiä pieniä! :) Ihan eri maailmasta kuin ne Lontoossa näkemäni kapiset cityketut, ne oli niin surullisia :(

    VastaaPoista
  2. :( Ihania pikkuisia karvapalleroita nämä olivat.. ja hyvin syöneen näköisiä ja terveen oloisia olivat...

    VastaaPoista