torstai 18. heinäkuuta 2013

Normaalielämää?

Viikko on mennyt ihan ok. Töissä käyminen tuo rutiinia, vaikka mieluiten nukkuisin kotona. Tänäänkin olisin ollut halukas lähinnä nukkumaan kotona, kun töistä pääsin, mutta Mike sai ylipuhuttua lähtemään hetkeksi kaupungille.

Pyörähdin Aleksi 13 alessa, mutta en sitten ostanut mitään, ainakaan vielä. Laukkujahan minä vaan haikailin. Ja uutta lompakkoa, mutta en löytänyt sopivaa. Tai löysin, Sokokselta, mutta mielestäni 36 euroa lompakosta on järkyttävä, vaikka kyseessä olisikin Espritin lompakko. Hieman jäi vaivaamaan pari laukkua ja se lompakko, mutta taidan sitten toisena päivänä tsekata esim. Koskikeskuksen tarjontaa.

Sokokselta hain tarpeellisia perusjuttuja, kuten käsisaippuaa ja katsastin samalla paikan laukkutarjonnan, mutta se ei kyllä yhtään sykähdyttänyt.

Pikku välipalana söimme Hesessä toastit ja minä join vielä granaattiomenasmoothien, joka maistui todella terveelliselle!

Kyllä tämä tässä...

2 kommenttia:

  1. Lompakkoasiassa suosittelen ehdottomasti nahkaisen hankkimista, itse ostin viime kesana nahkaisen, eika ole mennyt miksikaan :) Olihan tamakin kalliimpi, mutta olen tykannyt tosi paljon http://www.huhtadesign.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04082010-1119/Products/46/SubProducts/46-0001

    VastaaPoista
  2. Eli toi mun 36 euroa on vielä pientä :D Onhan se kyllä totta, että laadusta saa ja joutuu maksamaan. Nykyinen lompakkoni on muutaman vuoden vanha Benettonin lompakko (en usko, että nahkaa), oli silloin alennusmyynnissä ja olen siitä kovasti tykännyt, mutta se on kyllä jo ilman täytteitäkin hirmuisen lihava ja nyt ratkeilee saumoistaan...

    VastaaPoista