tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tämän kesän suosikkeja ihonhoidossa (epäpuhdas iho)


1. The Body Shop: Seaweed Mattifying Day Cream (19,90 euroa)
Päivävoide. Emmin pitkään tämän ja Tea Tree-sarjan voiteen välillä, mutta jos ihan totta puhutaan, ostin tämän tuotteen alunperin 99% sen ihanan raikkaan, merellisen tuoksun vuoksi. Tämä on kuitenkin paljastunut huipputuotteeksi kesäaikaan helposti rasvaisena kiiltelevälle iholleni (jota kuitenkin kiristelee pesun/suihkun jälkeen). Voide on geelimäinen ja imeytyy todella nopeasti jättäen ihon mattapintaiseksi - uskomatonta, mutta totta.

2. The Body Shop: Tea Tree Skin Clearing Facial Wash (12,90 euroa)
Puhdistusaine kasvoille. Sain tästä keväällä näytekappaleen mukaani valiteltuani myyjättärelle epämääräistä ihoani. Ihastuin tuotteen viilentävään vaikutukseen, joka tuntuu erityisen hyvältä suihkussa kuuman päivän iltana. Pesee ihon puhtaaksi ja hoitelee tarvittaessa silmämeikitkin pois - mutta suosittelen varomaan, ettei tätä mene silmiin, sillä mentoli "raikastaa" silmätkin melko tehokkaasti... Tämä on ollut todella riittoisa ja kaikin puolin hintansa arvoinen tuote, joka on osaltaan auttanut kasvojeni "kukinnan" vähentämisessä.

3. The Body Shop: Tea Tree Blemish Fade Night Lotion (15,00 euroa)
Yövoide epäpuhtaalle iholle. Tästä on menossa jo toinen purkki! Ainoa yövoide, jonka jäljiltä ihoni ei aamulla muistuta McDonald'sin rasvakeitintä! Uskon, että tämän voiteen säännöllinen käyttö on osaltaan auttanut siihen, että vaikka ihoni oli välillä todella huonossa kunnossa ja puristelin näppyjä surutta (tiedetään, niin ei saisi tehdä...), en kuitenkaan saanut koko ruljanssista arpia. Tuote humahtaa ihooni heti levitettäessä, mikä on iso plussa!

4. Lumene: Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask (14,90 euroa)
Sokoksen verkkokaupasta tällä hetkellä 10,90 euroa!
Syväpuhdistava kasvonaamio. Muistan tämän tuotteen jo vähintäänkin teinivuosiltani, mutta olen nyt löytänyt sen uudelleen ja rakastunut jälleen kerran. Vaikka tämä kasvoilla näytätkin todennäköisesti suohirviöltä, on lopputulos hetkellisen ahdistuksen väärti! Mömmön jälkeen olo on nimittäin ihanan puhdas ja virkistynyt. Huomaan omalla ihollani välittömänä vaikutuksena hieman pienemmältä näyttävät huokoset ja mattapinnan.

5. Nivea: Mattifying Toner (5,50 euroa)
Mattapinnan antava kasvovesi. Edullinen ja kelvollinen kasvovesi sekaiholle. Miellyttävän raikas tuoksu, eikä tunnu iholla ylettömän tahmealta, kuten monet kasvovedet ainakin omalla kohdallani tuntuvat. Vaikka kasvovedessä on alkoholia, ei se ole ärsyttänyt ihoani, eivätkä silmänikään ole protestoineet, vaikka olen ronskisti tällä silmätluometkin silloin tällöin pyyhkäissyt. Siivoaa siististi meikin rippeet - myös ripsarin jämät.


Luulen, että kohta on aika siirtyä hieman hoitavampiin tuotteisiin, mutta näillä konsteilla olen onnistuneesti hillinnyt ihoni kiiltelyä ja talineritystä. Tasapainottuneella hormonitoiminnalla on varmasti osansa asiaan, mutta uskon omalle ihotyypilleni suunnatun kosmetiikan nopeuttaneen prosessia kiitettävästi. Nyt ihoni alkaa jo muistuttaa sitä, mitä se on normaalisti ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti