tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ziniolla

Viikko on alkanut aika raskaasti isän jouduttua (taas) sairaalaan ja Milollakin oli jotain pelottavan näköisiä kramppeja pitkästä aikaa... Tosin, uskon nyt tietäväni mistä nuo krampit johtuvat ja miten krampin sattuessa on parasta menetellä.

Heinäkuu on kesälomakuukausi melkein kaikilla, joten töissäkin on ollut todella hiljaista. Minullahan ei kesälomaa ole, koska aloitin virallisesti palkallisena vasta maaliskuussa. Mikellä puolestaan on elokuussa mukavat 3 viikkoa!

Olen nyt myynyt (äitini puolesta) meidän keittiössäkin ennen asuneet antiikkikalusteet, minkä vuoksi meillä on parina päivänä poikennut "vieraita" ja nyt meillä on antiikkia tien tukkeena riittämiin...

Tänään raskaan päivän jälkeen halusin hieman rentoutua, joten päädyin kokeilemaan Ziniota. Zinio on mm. Androidille saatavissa oleva lisäosa, joka mahdollistaa lehtien tilaamisen ja lukemisen helposti. Ulkomaisten lehtien hinnat ovat myös todella edulliset! Esim. tilaamani heinäkuun Glamour UK (kuvassa) maksoi hieman alle 2,00€...Näppärää!

Nyt lopetan pilkkimisen ja käyn nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti